Autor: 021.rs

Novi Sad
27.09.2019.
17:49 > 20:13
Tačno stotinu učenika Karlovačke gimnazije učestvovalo je u obeležavanju jednog veka od izlaska iz štampe zbirke poezije Miloša Crnjanskog "Lirike Itake", koja se smatra jednom od prelmomnih dela srpske književnosti.
  • Pravdoljub

    28.09.2019 18:53
    Svašta
    Ček, ček... pa da li je to onaj Miloš što je emigrirao u London. Da onaj što je svojevremeno imao britanski pasoš i državljanstvo. Uh, pa to je onaj što je bio izveštač iz Frankovog štaba za vreme Španskog građanskog rata?!

    I na kraju svega, čudno za laike, abolira ga komunistički režim i dozvoli povratak u zemlju? Ni tada, kao ni sada, nije bilo besplatnog ručka. Šta li se još uvek krije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna